Fantastiska resultat från välgörenhetsföreställningen

Den 5 juni arrangerades välgörenhetsföreställningen till förmån för barnhemmet Bridge of Hope i Indien. Initiativtagare var Debora Ingman, Rebecka Nordberg och Estelle Nordberg. Ett stort antal frivilliga, de flesta ungdomar från Svedjeholmskyrkan, deltog under kvällen och bidrog på många olika sätt. Under kvällen i Folkets Park, Örnsköldsvik, fick besökarna ta del av en fantastisk bredd av kreativa inslag, såsom dans, musik, film, konst och intervjuer. Dessutom en modevisning med kläder från Svedjeholmskyrkans Biståndscenter. Som ett resultat av kvällen fick elva barn på barnhemmet i Indien en fadder! Föreställningen genererade därutöver ytterligare 13 935 kronor till Indien (efter att omkostnaderna för arrangemanget dragits av).

Läs mer

Hjälpen når fram i Nepal

Efter de våldsamma jordbävningarna i Nepal kom ett nödrop till oss från pastor John Raijah med team som driver barnhem i det drabbade området. Genom Svedjeholmkyrkans biståndsarbete har bland annat en gåva på 15 000 kr skickats för att bistå pastor Raijah med nödhjälpen. John berättar bland annat att de har kunnat nå över 3000 familjer med mat, vatten och filtar. Här följer lite foton från insatserna som Raijahs organisation Eternal Word Ministries utfört.

Läs mer

Diplomutdelning vid bibelskolan i Georgien

Glada elever med sina diplom från bibelskolan i Batumi, Georgien. Det sista ämnet på bibelskolan handlade om äktenskap och familj, ett mycket uppskattat ämne. Svedjeholmskyrkan har hjälpt till att driva denna bibelskola under de senaste två åren. Pastor Thomas Nordberg medverkade vid avslutningen i maj 2015.

Läs mer

Ett nödrop från Nepal!

Pastor John Raijah som vi samarbetar med gällande vårt barnhem i Indien driver också ett barnhem i det nu svårt jordbävningsdrabbade Nepal. På bilden: barnhemsbarnen som nu måste sova i tält på grund av de raserade husen och risken för efterskalv.

Läs mer

Stor glädje vid invigningen av barnhemmet i IndienHasse och Elvy Svensson från Svedjeholmskyrkan var med vid invigningen av vårt barnhem i Västbengalen, Indien i mars 2015. Det var stor glädje då barnen för första gången fick komma in i de nybyggda lokalerna! Arbetet med byggandet av barnhemmet har letts av pastorsparet John och Catherine Raijah, med understöd från oss i Svedjeholmskyrkan. I dagsläget bor 65 barn på hemmet. Med fler understödjare finns möjligheten att ta emot ännu fler barn!

Läs mer

På besök i Turkmenistan

Turkmenistan är ett fantastiskt land som ligger i mitten av Centralasien. Ett land omgiven av öken men rikt på naturresurser som gas och olja. Ett land med en centralstyrd ledning där friheten för folket stegvis förbättras. Det var en stor förmån att komma till detta land som första gäster från Sverige för att möta Livets Ords församlingar och våra troende vänner i landet.

Läs mer

"Bridge of Hope" - Vårt barnhem i Indien


Var med oss i uppbyggandet av ett barnhem i Indien!

Läs mer

Teamresan till Georgien

Böneteamet i Georgien

Ett sammandrag med vittnesbörd från teamresan till Georgien i oktober 2014, skrivet av Anneli Olsson.

Läs mer

Nytt missionsarbete i Pakistan

Ett nytt missionsarbete har startats upp i församlingen under hösten 2013.  Vi har fått kontakt med en kristen kvinna, från en större stad i Pakistan. Hon brinner för att hjälpa utsatta kristna i Pakistan, speciellt änkor och faderlösa barn. Arbetet består bland annat i att hjälpa ensamstående kvinnor till egen försörjning och samla många barn till söndagsskola. 

Läs mer

Mission och bistånd

Mission och bistånd

Svedjeholmskyrkans Podcast

Prenumerera

 

Svedjeholmskyrkan på Facebook

Svedjeholmskyrkan på facebook