Växande ungdomssatsning


Foto på en del av deltagarna vid helgens möten med Mattias Nordström.

Helgen den 22 och 23 november samlades många ungdomar och unga vuxna till möten och gemenskap i Svedjeholmskyrkan. Det glädjande att se tillväxt i ungdomsarbetet!

Läs mer

Skriv ut E-post

Konfirmation i Svedjeholmskyrkan

Vi kommer köra igång en ny omgång konfirmation, med start tisdagen den 5:e november! Under konfirmandtiden får du genom bland annat diskussioner, samtal och gudstjänster möjlighet att fundera över vem du är och vad du tror.

Det handlar om trosfrågor som vem Jesus är och vad det står i Bibeln. Men också om grundläggande mänskliga frågor, till exempel om vad som är rätt och orätt, om vänskap, kärlek, sex, om meningen med livet. Detta är frågor som alla människor ställs inför. Ingen lever sitt liv ensam. Gud har i utifrån sitt Ord sin nåd svar på dessa frågor.

Läs mer

Skriv ut E-post

Nästa generation i fokus vid ungdomshelgen "Refill"


Den 22 till 24 mars arrangerades ungdomskonferensen "Refill" i Svedjeholmskyrkan. Inbjudna talare var Mattias Nordström från Uppsala och Marco Strömberg från Södertälje. 

Läs mer

Skriv ut E-post

Svedjeholmskyrkan UngFredagar kl 20.00 är det ungdomsmöte i Svedjeholmskyrkan! Vi är glada för att många ungdomar sluter upp och är delaktiga i vårt ungdomsarbete.

Alla är välkomna från 13 år och uppåt. Ledare för ungdomsarbetet är ungdomspastor Andreas Westman.

Läs om vad som är på G på officiella facebook-sidan "Svedjeholmskyrkan ung"
Skriv ut E-post

Ungdomar på frammarsch på Refill...


Ungdomskonferensen "Refill" arrangerades på Svedjeholmskyrkan den 5-8 januari (trettonhelgen) 2012. Huvudtalare på konferensen var Mattias Nordström, ungdomspastor på Livets Ord i Uppsala. Mattias talade bland annat om hur vi kristna är kallade att förändras till att bli mer lika Jesus och ge vidare av Guds kärlek till alla människor och nå ut med evangeliet. På det sista kvällsmötet förenades det till bön för sina kompisar som ännu inte fått möta Gud. Konferensen innehåll även flera konserter, bl.a. med E-team från Skorped.

Läs mer

Skriv ut E-post

Mission och bistånd

Mission och bistånd

Svedjeholmskyrkans Podcast

Prenumerera

 

Svedjeholmskyrkan på Facebook

Svedjeholmskyrkan på facebook