För barn från 7år...

Välkommen att prova Street Dance, Hip Hop och olika typer av dans. Tillsammans skapar gruppen dans till kristen musik.
Gympasalen, Broskolan, tisdagar kl 14:15-15:30. Kontaktperson: Candice Thomas, 072-870 85 23.

Fire camp 2013 avslutades med dop

Torsdagen den 20 juni avslutades Svedjeholmskyrkans läger för barn och ungdomar mellan 8 och 13 år. Platsen för lägret var i år vackra Bergön vid kusten norr om Örnsköldsvik. Vid avslutningsmötet döptes sex av lägerdeltagarna! Lägret samlade i år nästan 30 barn. Ett stort tack till alla ledare och kökspersonal som gjorde lägret möjligt att genomföras!


De sex ungdomarna som valde att  döpas till Kristus. Vid dopförättningen medverkade Svedjeholmskyrkans pastor Thomas Nordberg, barnpastor Mats Ingman och ungdomspastor Andreas Westman.

Läs mer

Vi vill sätta barnen först!

Läs mer

Friluftsaktiviteter och gemenskap på Sportlovskul


Lördagen den 10 mars samlades uppskattningsvis ett hundratal barn och vuxna till "Sportlovskul" i Norrvästansjö, strax utanför Örnsköldsvik. Vädret visade sig verkligen från den bästa sidan med några plusgrader och solsken. Församlingen ordnade med busstransport från Sörliden till friluftsdagen och gensvaret var stort. En härlig skara med bakgrund från många olika länder samlades vid pastorsparet Nordbergs hus vid Lomsjön.

Läs mer

Glada miner på "Fire Camp" i Kärrsjö


Den 27 juni till 2 juli samlades ca 35 barn i åldrarna 8 till 13 år till ett härligt läger i Kärrsjö, 65 km norr om Örnsköldsvik. 
Fotografier: Rebecka Söderlind

Läs mer

Mission och bistånd

Mission och bistånd

Svedjeholmskyrkans Podcast

Prenumerera

 

Svedjeholmskyrkan på Facebook

Svedjeholmskyrkan på facebook