top of page
TMC _FB_7 veckor-FACEBOOK.jpg

ÄKTENSKAPSKURSEN

 

Att lägga ner tid och energi på sitt äktenskap är en ovärderlig investering. Det gäller oavsett om du har varit gift kort eller lång tid. Äktenskapskursen är en praktisk kurs för gifta par över sju veckor som ger verktyg för att bygga en stark och sund relation med ett livslångt perspektiv! Genom att tillämpa de principer som lärs ut på denna kurs kan ni kan förebygga och lösa många problem. Även om Äktenskapskursen utgår från kristna principer lämpar den sig för och är öppen för alla.

Äktenskapskursen är användbar och rolig för er som redan har ett starkt äktenskap. Den hjälper också er som går igenom svårigheter. Kursen kan bli en hjälp att starta upp en förnyad och konstruktiv kommunikation och bygga en ny närhet.

Varje kväll börjar med en fika, därefter varvas föredrag via film och enkla uppgifter som ger varje enskilt par möjlighet att samtala om kvällens ämne. De ämnen som berörs är mycket vardagsnära och innehåller uppgifter som makarna ska jobba med tillsammans, både under träffarna och däremellan. Kursen kräver således engagemang från båda makarnas sida om den ska ha avsedd effekt. Närvaro på alla träffar är också mycket viktigt.

Varje pars integritet respekteras. Det förekommer inga gruppredovisningar och ingen behöver redovisa något om sin relation eller vilka frågor man arbetar med.

 

PRAKTISK INFO:
Kursstart: 7 februari 2022 kl 18.30

Kursavslutning: preliminärt 28 mars 2022
Kursen sträcker sig över 7 tillfällen

Plats: Nya Parken
Pris: 795 sek/par (inkluderar fika och kursböcker).
Datumen är:
7/2 Stärka bandet
14/2 Kommunikationens svåra konst
21/2 Hantera konflikter
28/2 Förlåtelsens kraft
14/3 Familjedynamik
21/3 Bra sex
28/3 Kärlek i praktiken

bottom of page