bön

”Mitt hus ska kallas ett bönens hus”

Vi är en församling som tror på att Gud hör bön. Bönen är central i hela vårt församlingsarbete – den är vårt syre! Vi vill att vår församling ska vara ett bönens hus. Därför har vi många olika tillfällen för bön, och vi arbetar för att det ska bli ännu fler.

Så här ser det ut just nu:

Varje vardag mellan 07:00-09:00 har vi morgonbön på Nya Parken där vi ber för Sverige och Guds församling, samt tar upp olika specifika och aktuella böneämnen.

På torsdagskvällar kl 19:30 har vi kväll med bön & lovsång, i samarbete med Sverigebönen & Heart of EvangelismVälkommen att följa med via vår Youtube-kanal eller Facebook-sida.

På fredagar kl 12:00 har vi även bön via zoom för skolor & utbildningar ojämna veckor: klicka på den här länken för att komma dit & bön för kristna företagare jämna veckor: klicka på den här länken för att komma dit!

På söndagskvällar kl 19:00 har vi även församlingsbön via zoom: klicka på den här länken för att komma dit!

Varje vecka är det även bön på spanska med den spansktalande gruppen i kyrkan via deras Facebooksida, tisdag kväll & lördag kväll kl 20:00.

Vid varje bönetillfälle har vi  lovsång och tillbedjan som hjälper oss att lyfta blicken och lyssna in vad den helige Ande säger så vi ber enligt vår Faders vilja. Vi tror verkligen på att när vi ber, så har vi en Gud som hör oss och som vill gensvar på vår bön, när vi ber och tillber honom i Ande och Sanning.

”Allt vad ni ber om i er bön ska ni få, när ni tror.”

Matteusevangeliet 21:22

”Det står skrivet: Mitt hus ska kallas ett bönens hus.”

Matteusevangeliet 21:13

”Den dagen kommer ni inte att fråga mig om något. Jag säger er sanningen: Vad ni ber Fadern om i mitt namn, det ska han ge er.”

Johannesevangeliet 16:23

Vårt bönearbete växer och vi ser mycket fram emot vad Gud kommer att göra och leda oss in i framöver. Välkommen att vara med i detta viktiga och spännande skeende du med. Gud välsigne dig!

Mer info om zoom:

För att använda appen zoom behöver du ha appen på din digitala enhet. Till android laddas den ner på Google Play, till iPhone  App Store & till dator från zooms hemsida. När du väl har appen installerad är det bara att klicka på den aktuella länken ovan när det är dags & sedan på Launch meeting så är du med!

Vill du att vi ber för dig?

Hör i så fall av dig till vår bönekoordinator Miriam Holmgren via mejl: miriholm76@gmail.com eller telefon: ‭073-6871442‬

svedje
holms
   kyrkan