böneveckor

Under början av varje år brukar vi som kyrka avsätta tre veckor där vi uppmuntrar varandra till bön och fasta inför året som ligger framför. Nedan finns information om de gemensamma bönetillfällen som kommer att äga rum.

Vecka 2:

Varje vardag mellan 07:00-09:00 har vi morgonbön där vi ber för Sverige och Guds församling, samt tar upp olika specifika och aktuella böneämnen.

Varje kväll mellan 19:00-20:00 har vi det vi kallar för  60 minuter bön på Facebook & YoutubeVid dessa bönetillfällen har vi lovsång och tillbedjan, samt förbön för olika ämnen löpande och mot slutet av kvällen ber vi för bönemännen som skickats in under dagen/kvällen.

Vecka 3:

Vi fortsätter med morgonbön varje vardag mellan 07:00-09:00.

Från onsdag - söndag är vi en del av den ekumeniska böneveckan i vår stad, som detta år sker digitalt över zoom. Vi kommer att följa materialet från Bönekursen, som är en resa genom Herrens bön på åtta tillfällen. I detta upplägg finns det undervisning och man delas även in i samtalsgrupper efteråt. För att kunna ta del av detta på bästa sätt önskar koordinatorn för denna vecka att man ansluter till zoom-rummet senast en kvart innan utsatt starttid.

Veckans träffar kommer att beröra olika ämnen under vår resa genom Herrens bön. Så här ser dagarna ut:

Onsdag kl 12.00: 1. Varför ska vi be? ”Herre lär oss att be”

Onsdag kl 19.00: 2. Beundran ”Vår Fader, du som är i himlen. Låt ditt namn bli helgat”

Torsdag kl 12.00: 3. Bön för våra behov ”Ge oss idag det bröd vi behöver”

Torsdag kl 19.00: 4. Förbön ”Låt ditt rike komma”

Fredag kl 12.00: 5. Obesvarad bön ”Låt din vilja ske”

Fredag kl 19.00: 6. Kontemplation ”på jorden så som i himlen”

Lördag kl 19.00: 7. Lyssnande ”ge oss i dag det bröd vi behöver”

Söndag kl 18.00: 8. Din är makten ”rädda oss från det onda”

På söndagen kl 11:00 kommer det även att vara en ekumenisk gudstjänst som livestreamas från Pingstkyrkan Örnsköldsvik.

Vecka 4:

Vi fortsätter med morgonbön varje vardag mellan 07:00-09:00.

Det övriga upplägget för denna vecka är inte helt klart ännu, men denna sida kommer att uppdateras när det är det.

Vill du att vi ber för dig?

Hör i så fall av dig till vår bönekoordinator Miriam Holmgren via mejl: miriholm76@gmail.com eller telefon: ‭073-6871442‬

svedje
holms
   kyrkan