COVID-19

Information gällande Svedjeholmskyrkans verksamhet med anledning av den uppkomna situationen med covid-19. Uppdaterad 2020-11-18

GUDSTJÄNSTER

Just nu sänder vi våra gudstjänster med barnkyrka via YouTube & Facebook, fram till dess att att det kommer nya direktiv. Vi följer situationen och uppdaterar informationen om nya instruktioner skulle komma. Vi följer myndigheternas rekommendationer gällande handhygien och undviker kramar och handslag för att undvika eventuell spridning. Låta oss inte vara rädda, utan rädda om varandra. Och låt oss i allt detta be och sätta vårt hopp till Gud och hans ord: Psalm 91. Låt oss be om beskydd för vårt land. I varje motgång och utmaning finns ett frö till välsignelse!

BÖN

Morgonbönen som äger rum på vardagar kl 7-9 på Nya Parken fortsätter tills vidare. Önskar du att vi ber för dig är du välkommen att kontakta oss!

SECOND HAND-BUTIK/BISTÅNDSCENTER

För att plana ut spridningen av covid-19 i Örnsköldsvik kommer second hand-butiken vara stängd från v 48 och framåt. Vill du skänka saker till second hand-butiken kan vi fortfarande ta emot dem, kontakta i så fall Annelie Olsson på 073-8210105.

Våra biståndsprojekt pausar dock inte under den här tiden, så kan du vara med att fortsätta att stötta vår verksamhet är du varmt välkommen att göra det genom att swisha till 1234520185. Tack för din gåva, den gör stor skillnad!

ÖNSKAR DU PRAKTISK HJÄLP?

Är du i riskgruppen enligt myndigheternas rekommendationer och bör undvika att gå ut i folksamlingar så vill vi hjälpa dig.

- Behöver du hjälp att handla?

- Hembesök?

- Någon att prata med?

KONTAKTA OSS

Mejl: info@svedjeholmskyrkan.se