COVID-19

Information gällande Svedjeholmskyrkans verksamhet med anledning av den uppkomna situationen med covid-19. Uppdaterad 2021-02-04

GUDSTJÄNSTER

Just nu sänder vi våra gudstjänster & barnkyrka via YouTube & Facebook, fram till dess att att det kommer nya direktiv. Direkt efter söndagsgudstjänsten har vi kyrkkaffe via zoom – klicka här för att komma dit!

Vi följer situationen och uppdaterar informationen om nya instruktioner skulle komma. Vi följer myndigheternas rekommendationer gällande handhygien och undviker kramar och handslag för att undvika eventuell spridning. Låta oss inte vara rädda, utan rädda om varandra. Och låt oss i allt detta be och sätta vårt hopp till Gud och hans ord: Psalm 91.

Låt oss be om beskydd för vårt land. I varje motgång och utmaning finns ett frö till välsignelse! 

BÖN

Morgonbönen som äger rum på vardagar kl 7-9 på Nya Parken fortsätter tills vidare. Vi har även kväll med bön & lovsång online via YouTube & Facebook under flera tillfällen veckan bön via zoom – läs mer här! Önskar du att vi ber för dig är du välkommen att kontakta oss!

SECOND HAND-BUTIK/BISTÅNDSCENTER

Från och med vecka 5 har vi öppet i vår secondhandbutik som vanligt tisdag & torsdag kl 13-17, dock med begränsningen max 10 besökare i taget. Vid frågor eller om vill du skänka saker till second hand-butiken men inte kan komma under våra öppettider, kontakta i så fall Annelie Olsson på 073-8210105.

 

Om du vill & kan stötta våra biståndsprojekt & verksamhet är du varmt välkommen att göra det genom att swisha till 1234520185. Tack för din gåva, den gör stor skillnad!

ÖNSKAR DU PRAKTISK HJÄLP?

Är du i riskgruppen enligt myndigheternas rekommendationer och bör undvika att gå ut i folksamlingar så vill vi hjälpa dig.

- Behöver du hjälp att handla?

- Hembesök?

- Någon att prata med?

TANKAR KRING VACCINET

Med anledning av att det kan finnas frågor, funderingar och även oro kring vaccinering mot covid-19, har pastor Thomas samlat sina tankar och syn på det hela – läs mer här!

KONTAKTA OSS

Mejl: info@svedjeholmskyrkan.se
Telefon: 070-3527698 (Hasse Svensson)

svedje
holms
   kyrkan

070-3613005 Thomas Nordberg

0660-517 27 (problem med växeln)

info@svedjeholmskyrkan.se

Brogatan 105

892 34 Domsjö

Örnsköldsvik

  • YouTube - Vit Circle
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • Soundcloud - Vit Circle
  • iTunes - Vit Circle

@2017, Svedjeholmskyrkan - Hanna Westman

svedjeholmskyrkan_logga.png