svedje
holms
   kyrkan

070-3613005 Thomas Nordberg

0660-517 27 (problem med växeln)

info@svedjeholmskyrkan.se

Brogatan 105

892 34 Domsjö

Örnsköldsvik

• White Instagram Icon
  • Soundcloud - Vit Circle
  • iTunes - Vit Circle

@2017, Svedjeholmskyrkan - Hanna Westman

VÄLKOMMEN ATT DELTA I VÅRA

SÖNDAGAR  11.00

Svedjeholmskyrkans gudtjänster utspelar sig varje Söndag med en familjevänlig och härlig ton av mycket lovsång och fräscha inslag.

Vi vill att varje gudstjänst ska vara en fest för hela familjen där vi får lyssna och tillbe Guds ord.

HUR GÅR EN

GUDSTJÄNST TILL HÄR?

Våra gudstjänster innehåller mycket musik och sång. En gudstjänst ska inte vara som ett museum där man är en åskådare utan vi ser det som att alla har en viktig del i mötet. Efter att vi har sjungit lovsånger en stund brukar det vara pålysningar (någon talar om vad som händer i kyrkan under kommande vecka) och kollekt. Vi ber även för böneämnen som olika människor skickat in till oss på olika sätt. Sedan predikar någon av församlingens pastorer eller någon gästpredikant. Efter predikan ges ofta tillfälle till förbön eller överlåtelse, beroende på vad predikan handlat om. Cafeterian är öppen efter gudstjänsten och många stannar kvar och fikar med sina vänner innan man lämnar kyrkan.

GUDSTJÄNTSER PÅ WEBBEN?

LJUD & VIDEOS HITTAR DU