top of page
Full.png

Snart dags för King of Kings conference!

För fjärde året kommer King of Kings Conference, nordisk ledar- och bönekonferens, att äga rum. Den går av stapeln den 13–16 maj, och för andra året i rad blir konferensen online. Huvudtalare är Andreas Nielsen, Hans Weichbrodt, Sebastian Stakset och Camilla Olsson, men förutom deras budskap medverkar även andra pastorer och ledare från hela Norden.

 

– King of Kings Conference ligger starkt på våra hjärtan. Vi har sett fantastiska saker födas under dessa konferenser: vi har sett en ekumenik växa fram som inte varit framtvingad, utan organisk, säger Sebastians Stakset, ledare för Heart of Evangelism och tillsammans med Svedjeholmskyrkans pastorspar Thomas och Maria Nordberg initiativtagare till konferensen.

– Vi har sett hur Gud använt denna konferens till att förena ledare från hela Kristi kropp i de 

nordiska länderna i bön, berättar Thomas Nordberg. Sebastian Stakset fyller i:

– Vi har ju bett böner – och det här är det häftiga med det profetiska ordet – böner som Gud svarat på, så att vi sedan fått läsa om bönesvaren i tidningarna. Förra året stod vi och bad om att en låt med kristet budskap skulle ligga etta på topplistorna, och i december kom Newkid med en låt med ett kristet budskap rakt upp på förstaplatsen, flera veckor i sträck!

 

– Förväntan är stor inför det här årets konferens, och fokus är mycket på att söka Herren och be tillsammans för Sverige och Norden, säger Maria Nordberg.

– Ett tilltal som vi fått för det i år är att de böner vi ber kommer att genljuda i maktens korridorer, fortsätter Thomas Nordberg. Sebastian Stakset tar vid och berättar hur konferensen kom till efter ett starkt tilltal om att samla ledare från de nordiska länderna uppe på Nya Parken i Örnsköldsvik. 

– Helgen efter som konferensen ägde rum det första året ordnade Sveriges statsminister en samling för de nordiska ledarna – i just Örnsköldsvik! Detta var något som vi såg som en profetisk hälsning, med budskapet att det faktiskt är församlingens uppgift att profetiskt ge inriktning åt landet, genom våra böner.

 

–  Så många människor lider i vårt land, men Jesus är den sargades vän och vill resa upp den som är nedslagen. Välkommen att komma tillsammans med oss de här dagarna för att utmanas och fyllas av tro att igen att be frimodiga böner till en stor Gud vars hjärta går ut med kärlek och upprättelse till den som ligger slagen och övergiven, avslutar Thomas Nordberg.

För mer information om konferensen, besök: www.kingofkingsconference.com

bottom of page