svedje
holms
   kyrkan

070-3613005 Thomas Nordberg

0660-517 27 (problem med växeln)

info@svedjeholmskyrkan.se

Brogatan 105

892 34 Domsjö

Örnsköldsvik

• White Instagram Icon
  • Soundcloud - Vit Circle
  • iTunes - Vit Circle

@2017, Svedjeholmskyrkan - Hanna Westman

Vi är så glada över att du är intresserad av att veta mer

om Svedjeholmskyrkan.

Här finner du en kortfattad sammanställning och presentation av vilka vi är, vad vi tror på och vilka målsättningar vi har.

Vi vill vara en växande, välkomnande och generös

Kristuscentrerad kyrka för alla generationer och nationalliteter!

Som församling är vi en del av den kristna kyrkofamiljen och strävar efter

god gemenskap med alla kristna bröder och systrar i de andra kyrkorna.

Svedjeholmskyrkan vill vara en öppen kyrka för alla människor genom att: Visa på möjligheten att genom Jesus Kristus upprättas, befrias och få en hel relation till Gud, oss själva och till andra.

Som pastorer ber och tror vi att du i församlingen tillsammans med dina bröder och systrar i Herren skall finna den dröm och längtan Gud har lagt i ditt hjärta!

VÄLKOMMEN ATT VARA EN DEL AV FÖRSAMLINGSGEMENSKAPEN!

/Thomas & Maria Norberg, pastorspar

VÅR

VERKSAM

HET

Vi vill vara en kyrka för alla generationer där det finns möjlighet att lära känna Jesus, umgås och uttrycka sin tro på kreativa sätt. Vår verksamhet är uppbyggd så att alla ska få vara en del av vår kyrka. Tillsammans är vi starka.

KYRKANS

HISTORIA

Här följer en historisk bakgrund till Svedjeholmskyrkan församlingen Trons Sköld, som idag har funnits till i närmare 30 år..

EXPEDITIONEN:

MER KONTAKT