top of page

TEAM

VI ÄR STARKARE

TILLSAMMANS

ALLA HAR EN UPPGIFT & PLATS I KYRKAN. HITTA DIN DU OCKSÅ!

VÄLKOMST

TEAM

Här får du vara med och skapa en välkomnande miljö och atmosfär för mötesbesökarna. Från parkeringsplatsen till cafeterian vill vi att människor ska bli välkomnade, sedda och bekräftade. Vi vill att varje människa ska uppleva att de är dyrbara i Guds och våra ögon.

 

Som välkomstteam tar vi hand om det praktiska med att hälsa välkommen, göra iordning kyrksalen, vara med och räkna kollekten, fixa med cafeterian och dekorera. Teamet fixar också transporter till och från kyrkan för människor i behov till det.

PRODUKTIONS

TEAM

Här får du vara med och producera gudstjänster, ungdomsmöten och event. Vi jobbar med ljus, ljud, projektorteknik och kreativitet för att skapa en välkomnande miljö där människor får möta Gud. Vi har allt ansvar över allt som rör foto, film och webbsändningar.

Här uppdaterar vi positiva bilder och budskap på hemsidan och sociala medier. Bli med du också!

OMSORGS

TEAM

Här är teamet för dig som brinner för att betjäna och hjälpa människor i olika livssituationer. Du får utbildning och träning i att betjäna människor genom förbön och själavård. Vi ber och betjänar i gudstjänster och där det behövs. Äktenskaps och familjearbete är något vi också arbetar med och har som uppgift i vårt team. Vi gör hembesök och hjälper människor på olika sätt. Detta team är en del av det Diakonala arbetet i Svedjeholmskyrkan.    

VI BRYR OSS!

TEAM

Ett av våra ledord är Barmhärtighet. I detta team jobbar vi med bistånd och integration. Vi är delaktiga i natthärbärget Vinternatt, projektet Make Sence som hjälper EU migranter samt Växthuset Människan AB. Här finns även möjligheten att hjälpa till i vårt biståndscenter och Second Hand affär. Vi arbetar med att hjälpa människor i behov av hjälp både här hemma och ut över världen. I Indien driver och bygger vi barnhem Bridge of Hope som ger barn ett nytt hopp.

Med andra ord – Vi bryr oss! Välkommen med!

REACH-OUT

TEAM

Här är teamet för dig som är intresserad av att jobba med mission och evangelisation både här hemma och ut över världen. Vi gör varje år ett antal teamresor till olika delar av Sverige och världen som du kan vara en del av. Vissa fredagkvällar är det Street Mission på stan och andra tillfällen går vi ut och bjuder på fika och samtalar och ber med människor. Vi jobbar med utåtriktade möten på Nya Parken där vi betjänar människor som är intresserade av Jesus.

Vi jobbar även med Alpha grupper och andra kreativa samlingar för att nå ut med de goda nyheterna, evangeliet.

UNGA

VUXNA

För dig mellan 19 och 35 år inbjuder vi till "Unga

Vuxna" - en plats för dig att växa vidare i din tro.

Vi ger utrymme för gemenskap och uppbyggelse.

KOMPIS - BARNKYRKAN

TEAM

Vårt mål med barnarbetet är att varje barn ska bli en lärjunge till Jesus i enlighet med församlingens vision. Barnen får del av Guds ord genom barnmöten där barnens behov blir mötta på olika sätt. På barnmötena ber vi för barn som vill bli frälsta, friska m.m. Vi har också draman, dockteater och tävlingar. Vi läser och går igenom bibeln systematiskt. Vi som arbetar med barnen vill att de ska få ha det roligt, lärorikt och fram för allt se att Jesus verkligen älskar dem och har en plan för deras liv.

bottom of page