top of page

VI

ÄREN

FAMILJ,

VI ÄR

ENGU

DS FAMILJ

SUNDAY = CHURCHDAY. 

Svedjeholmskyrkans gudtjänster utspelar sig varje Söndag med en familjevänlig och härlig ton av mycket lovsång och fräscha inslag. Vi vill att varje gudstjänst ska vara en fest för hela familjen där vi får lyssna och tillbe Guds ord. 

Välkommen. 

GUDSTJÄNSTER

UNGDOMSMÖTEN

Är du mellan 13-25 år och vill hänga med en skön grupp ungdomar i din ålder? Då är du varmt välkommen till SVEDJEUNG! Varje Fredag 19.30 på Nya Parken i Örnsköldsvik. SEE YOU!

BARNMÖTEN

Barn 5-12 år är varmt välkomna att komma och var med på församlingens barnmöten, under varje Söndagsgudstjänst. Barnmöte är en rolig stund där Jesus och barnen står i fokus. Bibelundervisning, lekar, draman, tävlingar och annat skoj! Häng med du också!

UNGA VUXNA

För dig mellan 19 och 35 år inbjuder vi till "Unga Vuxna" - en plats för dig att växa vidare i din tro. Vi ger utrymme för gemenskap och uppbyggelse. Det är en samlingsplats för de lite äldre ungdomarna och unga familjer som träffas regelbundet. Intresserad? Läs mer! 

MER INFO (inom kort..)

HEMGRUPPER

Vi bygger gemenskapen i församlingen kring söndagsgudstjänsterna i kyrkan och de mindre samlingarna i hemmen. Vi tror på kraften i den stora gemensamma gudstjänsten men även på kraften i den lilla gemenskapen där man kan komma närmare varandra och växa i sin tro och i betjänande av andra. 

BLI MED I

ETT TEAM

Vi vill att kyrkan ska vara en plats för alla, där vi alla kan bygga kyrka och betjäna Guds rike tillsammans.

Hittar du något team här i kyrkan som du brinner för eller känner dig intresserad av? Tveka inte - läs vidare på "mer info". 

VÅR

VERKSAMHET

Vi vill vara en växande, välkomnande och

generös Kristuscentrerad kyrka för alla

generationer och nationalliteter. Vi vill vara

en kyrka öppen för alla mäniskor oberoende bakgrund och historia. Idag finns ca. 20 nationaliteter representerade i kyrkan.

Här finns något för alla. 

HITTA/KONTAKTA OSS 
HÄR
bottom of page