Svedjeung

Så kul att just du har hittat till oss :)

Svedjeung är vårt ungdomsarbete som består i sig av olika aktiviteter:

Youth night: Varannan vecka (jämna veckor) har vi vår ungdoms samling. Här har vi lovsång, preaching, förbön och självklart lekar och häng. Vi har alltid olika preachers (talare) som delar Guds ord med oss och hjälper oss att förstå Gud bättre men också ger oss nycklar i hur vi kan fortsätta att växa i vår tro.

Friday Recharge: Varannan vecka har vi det vi kallar för Friday Recharge. Här har vi mer häng och olika aktiviteter. Vi kan t ex åka i väg och göra något roligt eller bara hänga och titta på en härlig film och äter popcorn eller gör pizza tillsammans. Vi har alltid någon som delar något peppande från Guds ord och det finns också alltid möjlighet för samtal och förbön (någon som ber för dig).

Hemgrupper: Hos oss har du möjligheten att gå med på en hemgrupp. En hemgrupp är en grupp av 8-10  ungdomar som träffas i hemmen eller i kyrkan. Här lär man känna varandra utan press och hittar på roliga saker.  Det finns kill- och tjej-hemgrupper.

Olika events: Under året har vi också olika events och åker också iväg på resor och konferenser, allt för att du ska få lära känna Jesus mer och växa i relation med honom.  
Hennes
En hel dag för oss tjejer
Friday Recharge
Vi hämtar kraft från veckan som varit och bara har det bäst tillsammans!
Konfa
Mycket gemenskap, roliga aktiviteter och Jesus färståss! Vi har 3-4 mini läger och har det super.
Youth night
Jesus, lovsång, förbön och lekar
Hemgrupper
Finns inget bättre!

Kontakta oss 

Vi återkommer till dig så fort vi kan ;)