Vi är många olika kyrkor i Örnsköldsvik som arbetar för folkets bästa i kommunen. Med ett gemensamt uppdrag och med olika uppgifter kompletterar vi varandra! 

Vi har tidigare haft träffar då vi kommit tillsammans i ett bredare forum för att lära känna varandra, bli inspirerade och uppmuntras i vårt gemensamma uppdrag som kyrkor.

Program:
15:00 Välkommen, fika – mingel.
16:00 Föreläsning
17:00 Middag
18:30 Avslutningsmöte.

Sångaren Frank Ådahl medverkar

Inbjudare: Växthuset – hela människan AB och Svedjeholmskyrkan

Varje församling får gärna ställa upp en monter för att presentera sitt arbete och sina medarbetare. Vi hoppas att vi skall få en givande träff tillsammans där vi kan nätverka och lära känna varandras verksamheter och personal för vårt gemensamma uppdrag.

ANMÄLAN senast tisdag 13/2 till: info@svedjeholmskyrkan.se
Varmt välkommen!

Om Jan Sturesson
Jan är internationell rådgivare och grundare av Kommunledningsakademin samt RESTING – Advise from the Future. Hans fokus är strategisk navigering och ledarskap till ledare inom privat och offentlig sektor. Jan har arbetat mycket med strategiska utvecklingsfrågor för olika klienter i Sverige men också i andra länder. Dessutom uppdrag för EU-kommissionen och FN. Han har skrivit flera böcker om utveckling och ledarskap i offentlig sektor. Han var tidigare globalt ansvarig ledare för offentlig sektor inom PwC där han också utvecklade flera ledarutvecklingsprogram. Jan har också under många år varit rådgivare till World Economic Forum gällande framtidens städer och regioner. Han är även ordförande för ICCC – Internationella kristna handelskammaren.